HAIR LUXURY

Openingstijden Salon
Maandag 10.00 tot 18.00
Dinsdag 09.00 tot 20.00
Woensdag 09.00 tot 18.00
Donderdag 09.00 tot 20.00
Vrijdag 8.30 tot 18.00
Zaterdag 8.30 tot 15.30
Maak een afspraak

LUXURY SALON

Wij verzorgen luxe behandelingen waarbij u helemaal tot rust kunt komen. Door de vele trainingen is ons personeel gespecialiseerd op verschillende gebieden. Wij focussen ons op kleur- en keratine behandelingen. Tijdens ons uitgebreide advies staat kwaliteit voorop. Vanuit daar zullen we samen met u bekijken hoe we het gewenste resultaat kunnen behalen. Naast mooi haar kunt u ook voor schoonheidsbehandelingen bij ons terecht. Voor alles een specialist met passie voor haar vak. Met een combinatie van luxe, kwaliteit en advies onderscheiden wij ons van de vele kappers. Kom het ervaren bij Salon Ortega. 

HAARVERLENGING

Een volle bos glanzend haar, weelderige lange lokken, extra volume; een boost voor je zelf vertrouwen, dat is de droom van menig vrouw! Het is mogelijk binnen een uur met Natural Hair verzorgd door Salon Ortega.
Natural Hair wordt door middel van de Hairweave-techniek ingezet. Wij werken met de vlecht techniek, microringen en tape-extension. Zo kunnen we altijd aanbieden wat het beste bij u haar past.

KLEUREN

Onze kleurspecialistes weten hoe belangrijk het is dat de kleuren exact aansluiten bij je eigen haarkleur. Tijdens het kleuradvies voor jouw tape extensions creëeren we een naadloze aansluiting met het eigen haar zodat de extensions zich perfect kunnen mengen met het eigen haar en natuurlijk ogen. We beschikken over 35 kleuren die ook met elkaar gemixt kunnen worden. Er zit dus altijd een passende kleur voor je bij.

KERATINE

Salon Ortega, kiest voor Jean paul mynè als het gaat om Keratine behandelingen.
Het personeel van Salon Ortega is gespecialiseerd en getraind door Jean paul mynè om deze speciale en unieke behandelingen succesvol uit te voeren. Graag leggen wij u uit wat de keratine behandeling van Jean paul mynè precies inhoudt en waarom uw haar het nodig heeft.

Winkelwagen
Scroll naar boven